Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha egy program 32 bitet ír és...

Ha egy program 32 bitet ír és nekem 64 bites az op rendszerem nem telepíthetem?

Figyelt kérdés
Aki tudja köszönöm! Viszont egy másik kérdésem is lenne az pedig az hogy 4 gb ram van telepítve viszont azt írja ki a sajátgépnél tulajdonságokba hogy 3,85 használható ez gondolom azt jelenti hogy a 4 gigát nem kezeli, de ez jó így nem teszi tönkre a gépem? Köszönöm a két kérdésemre a választ :))
2017. aug. 13. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

64 bitesre telepíthető 32 bites, csak fordítva nem.

Ha 64 bites a rendszered, akkor kezeli a 4 gigát, csak a "videókártya" memóriából lecsíp, ezért írja, hogy 3,85 használható.

Semmi gond nincs vele így.

2017. aug. 13. 17:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Ment a zöld! Köszönöm a korrekt választ! :)
2017. aug. 13. 17:43
 3/3 Hominida ***** válasza:
Korrekt, de sajnos nem minden esetben igaz. Én már több olyan 32 bites programmal találkoztam, amelyeket 32 bites gépen és rendszeren nagyon jól használtam, aztán 64 bites gépen állandóan lefagy, abortál, esetleg el sem indul. Vagyis a következtetés: esélyes, hogy futni fog, de ne fogadj rá.
2017. aug. 13. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!