Melyik ez a Program? Epiteszetben hasznaljak .
Mi annak a programnak a neve , amit hasznalva kilehet szamolni mondjuk egy bizonyos teruletet hany darab kesz materiallal lehet befedni ?
PL : Csempezni akarok es hany kockara van szukseg db szamra ? illetve piskotakovekbol hogy kirakjam az udvar egy reszet , abbol hany darabra lessz szuksegem ?
Lattam ilyen programot csak a nevet nem tudom !? Valaki tudja mejikrol lenne szo ?
Úgy hívják, hogy számológép.
Ahol veszed az anyagot megmondják, hogy 1 m2-be mennyi megy az adott burkoóanyagból, ezt megszorzod az udvar vagy a fal területével és készen vagy.
Nem mondod ? Pont azert kellene program hogy ne keljen bejarjak a varosba minden eggyes alkalommal , mert epitkezesben dolgozunk , es legyen ott egy program mikor a kliens keri hogy mondjak egy vegosszeget akkor minel pontosabban tudjam megmondani ne maradjon meg anyag !
Kulomben is azert is kerdem mert lattam ilyent programot hasznaltak a profibbak , es ez utan erdeklodnek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!