Hogyan változtathatom meg a Gmail-em nevét?
Mostanában több oldalra is próbáltam bejelentkezni,és mivel mindig kell a Gmail Fiók és beírom a nevét,mindig azt írja,hogy ez már foglalt. Ez idáig oké,de nagyon megszeretném már változtatni. Példa: 'www.xdp@gmail.com' ról megakarom változtatni 'wwwbhg@gmail.com'-re. Ez csak egy példa,nem erre akarom megváltoztatni.
Próbálkoztam már,de valamiért az igazoló levelet hibásan küldi el. Most a ti segítségeteket szeretném.
2 lehetőséged van.
Első: ha már egyszer itt tetted fel a kérdést, meghallgatod a válaszokat, és elfogadod őket. Mérlegelj a válaszolók egymás válazaira adott reakciók alapján is.
Második: leszarod hogy mit írunk, és mész a saját fejed után, ha emiatt felbhasszuk az agyunkat, az a mi bajunk, az ezt jelző kommenteket jelented jó 3/3-as ügynök módjára.
Melyiket választod? Az eddigiek alapján a másodikat, de ki tudja, lehet hogy meggondolod magad. Nekem tökmindegy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!