Videózni szeretnék, de hogyan kell jól csinálni?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs kamerám, és nem szeretnék ezért külön erre beruházni. Telefonnal van erre lehetőség? Nekem egy Sony Xperia Z1 compact telom van, elég jól vesz fel. Szóval minimum 480p, de elsődleges célom a HD-felbontás lenne. Egy ilyen teloval kb. ez már elérhető? Valamint, ha megvan a videó szeretném szerkeszteni, erre milyen programot ajánlanátok? Olyan programot szeretnék, ami képes kivágni, elforgatni, szűrőkkel, és hangot tudjak alá vágni. Viszont évek óta linuxot használok, linuxra nem tudnátok ajánlani valami jó kis videószerkesztő progit?2017. aug. 10. 03:48
1/4 anonim válasza:
Videóni szeretnél, de nincs kamerád.
Valamint vágni is szeretnéd, de nincs programod.
Annyi problémamegoldó készség meg nincs benned, hogy beírd a google-be, "linuxos videoszerkesztő"
Ha a következő kérdésed az lesz, hogy mi legyen a témája a filmednek, akkor sajnos ennek a hobbynak lőttek.
Se hardvered, se szoftvered, se ötleted...
2/4 A kérdező kommentje:
Nézegettem, olvasgattam itt a kommenteket. Azt kell, hogy mondjam az ilyen gyíkarc infósok nagyrésze rettentően beképzelt bunkó kis nyomorék! Nem tudnak normálisan válaszolni egy adott kérdésre! Hogy dögöljenek az ilyen kockák! Egyszer valamelyiknek olyat beverek a képébe, hogy az okos kis szemüvege lencséje szétvágja az egész arcát ott fog elvérezni a kis gyíkarc, ha nem bír normálisan beszélni!!!!!
2017. aug. 10. 17:49
3/4 anonim válasza:
Kérdező, elsőnek igaza van. Ilyen talpraesettséggel, pontosabban a hiányával bele se kezdj. Gyíkarc:)
4/4 anonim válasza:
Vagy inkább télen vedd fel a játékot felvevőprogtammal (pl.:DU Screen Recorder), vágd meg egy olcsó videószerkesztővel (pl.:Kinemaser), majd rakd ki a városra [játékneve] gameplay néven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!