Landwirtschafts Simulator 2009 Gold Edition-hoz tudtok product key-t?
Figyelt kérdés
letöltöttem torrentel a játékot de a product keyt nem tudom letölteni sehonnan se mert mindenhol fizetni kéne2010. máj. 23. 21:56
2/11 A kérdező kommentje:
elég kegyetlen de nekem nem err elene szükségem hanem a lehetséges product key-ekre vagy valamire amivel fel lehet törni
2010. máj. 23. 22:05
3/11 anonim válasza:
Próbáld meg leszedni hozzá a cracket
vagy google
játék neve után serial number
4/11 A kérdező kommentje:
köszi. próbálkozok erősen :D
2010. máj. 23. 22:48
5/11 anonim válasza:
Szerintem olvasd el az NFO-t vagy readme text-et.Mindkettőt jegyzettömbbel tudod megnyitni.És valószínűleg az ISO megnyitása után meg is találod.Sosem raknak fel torrentre olyan tört verziót ami letöltés után nem játszható.Tehát biztos,hogy van megoldás az általad letöltött fájlokban.
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Helló! nekem az a problémám hogy nem kéri a cd kulcsot (elsőre kérte de elrontottam és mikor másodszorra... nyitottam meg már csak azt írta ki hogy: Please insert game compact disc into your drive már mindenféle crack-et letöltöttem hozzá de nem működik légyszives segítsetek.
8/11 anonim válasza:
ZTAAH-RKCS5-QYHHR-Z84W5-FHD7H
RLD5H-95PLZ-ZSYZB-S2XN7-KPJRE
RLDST-5JCYP-FZ5FJ-JTJA3-XPHM9
HY9WA-DCFKW-8PT3R-XEML5-JQBJ9
Valamek ezek közül
10/11 -valaki- válasza:
YNK4J-SFQD9-7CxLA-P8RX2-FJ7BB
Ez a kód a játékhoz. Már többször is megprobáltam is sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!