Ti szoktatok játékokat torrentezni?
Figyelt kérdés
És ha igen, milyeneket? (Pl. azokat amiknek nincs multiplayer-ük, vagy nem érdekel a multiplayer-ük, vagy csak megnézitek elfut-e stb.2017. aug. 6. 11:48
1/7 anonim válasza:
Megválaszoltad a saját kérdésedet, mert ilyen okból szoktak játékot letölteni. Jobban informált leszel ha kapsz 2-3 választ majd ugyanazokkal az érvekkel amit te is leírtál? Ez nem egy közvélemény-kutató oldal hogy reprezentatív válaszokat kapj (ha egyáltalán kapsz).
3/7 Nemohalacska válasza:
Ti szoktatok ágyon aludni?
És ha igen milyeneken? (Pl azokon amiknek nincs takarójuk, vagy nem érdekel a takarójuk, vagy csak megnézitek elfértek-e rajta stb.)
Mindenki szokott. Mindenki olyat ami éppen érdekli. :D
4/7 anonim válasza:
Nem torrentezem mivel a single jatekok nem erdekelnek, nehany igazan f2p jatekkal meg evek ota el vagyok.
5/7 anonim válasza:
Én inkább az internetről szoktam töltögetni, de próbáltam már torrentezni is.
6/7 anonim válasza:
single játék nem ér pénzt. Multi játék ér pénzt ennyi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!