Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Már csak egy hely maradt,...

Már csak egy hely maradt, milyen játék legyen?

Figyelt kérdés
Maradt egy hely a képernyőmön és nagyon idegesít hogy ott egy lyuk ezért keresek egy alanyocsabb elvárásos játékot,valami tipp hogy mi legyen?
2017. aug. 4. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
OK
2017. aug. 4. 16:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezeel a logikával sajnos ne mlehet vitatkozni a magyar nyelv szabéjai szerint :D
2017. aug. 4. 16:20
 3/9 A kérdező kommentje:
De írni elfelejtettem
2017. aug. 4. 16:20
 4/9 anonim válasza:

z egész asztalt teleraktad ikonokkal? Nekem 2 van ott.

A lomtár és egy mappa amiből elérek mindent ami fontosabb.

Így legalább látszik a szép háttérkép.

Legyen 1 GTA 1 ha ez téged annyira zavar...

2017. aug. 4. 16:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem csak játékok vannak ott sok mappa van amire szuksegem van nekem így kellemesebb amugy van 3 játékom
2017. aug. 4. 16:24
 6/9 A kérdező kommentje:
plusz a hátterem csak az alap windows 10 kép ami nem igazán érdekel
2017. aug. 4. 16:25
 7/9 anonim ***** válasza:
wtf
2017. aug. 4. 17:02
 8/9 Gábor_79 ***** válasza:
Hozz létre egy parancsikont a jegyzettömbnek vagy bármi másnak. Nálam meg üres az asztal. Sőt még az asztal elemeinek megjelenítése is ki van lőve. Vannak más lehetőségek az egy gombnyomással való indításhoz. Én például emlékszem, hogy hova telepítettem a dolgot, pedig nem két lemezem van.
2017. aug. 4. 20:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Figyelj nem arra akarok megoldást találni hogy megtarakítsam az asztalom nekem ez így jó és kellemes csukott szemmel bármi megtalálok,én ehez vagyok hozzá szokva nem akarok megváltoztatni semmit csak egy játékot akarok keresni ami nem túl nagy kovetelményu de jó :D
2017. aug. 4. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!