A 16:10-es videó felvételekkel mit tudok kezdeni?
Fent van a sony Vegas Pro 10. Ki tudom választani az 1280x720-at és az 1980x1080-at. A probléma, hogy az utóbbinál nem tudok 60fps-ben renderelni. Illetve hogy a végeredmény "keretes" lesz.
Valakinek valami tapasztalata van ezzel a képaránnyal videószerkesztés terén? Mit tanácsoltok?
Ha az eredeti felvételtől eltérő képarányú videót akarsz készíteni, akkor nagyjából három lehetőséged van:
1. Torzítás
2. Fekete sávok
3. Vágás
#3 Megvolt.
#4 Custom beállításokkal próbálkoztam.
Ez igaz. Én is a Camtasia-ban saját beállításokkal értem el, hogy megfelelő legyen, szóval ne custom legyen.
Kis darabbal próbálkozz tényleg előbb, ki kell vágni a filmből néhány perces részt.
Nem erőltetném. Én is próbáltam mindent 16:10-be de ha véletlen valamit lerenderel akkor is szörnyű lesz a minőség.
el kell fogadni hogy keretes lesz másoknak, vagy 16:9 ben veszed fel a dolgokat, viszont akkor neked lesz torz felvételnél
#8 Úgy csinálom/csináltam hogy két videósávot hoztam létre. Az egyiken a rendes felvétel megy (1680x1050) a másikon ugyanez a felvétel, de széthúzva 1980x1080-ra, medium blur-ral. Tehát a keretet így megoldottam, és 1080p is. Csak éppen még mindig nem 60FPS.
(Ez még régebbi felvétel, 4:3-as (1024x768)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!