Tudnátok mondani olyan módszert/programot, amivel IP cím alapján be lehet azonosítani az adott számítógép tartózkodási helyét?
Figyelt kérdés
Azért lenne erre szükség, mert van egy ember facebookon, aki kamu profilok gyártásával foglalkozik, és általában már halott tini korú lányokat rak be profil képének, és a haverjaimmal egy kissé már felment ettől az agyvizünk. Arra rájöttünk, hogy valószínűleg a mi korosztályunkból való az aki ezeket csinálja, mivel + - 2 éven belül a mi településünkön élőket jelöli be.
( Vagy egy pedofil hajlamú ember ? )
Arra rájöttünk, hogy hogyan lehet facebookon keresztül megszerezni egy másik ember IP címét ( a haverokkal teszteltük) de a tartózkodási helyt már egy oldal sem tudta pontosan behatárolni. ( Sőt, az ország másik felében jelezte ki több oldal is azt a készüléket, ami 1 utcával volt tőlem)
2017. aug. 3. 20:56
1/3 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy azért lenne rá szükség, mert ez által le szeretnénk buktatni az illetőt, szerintem ez mindenkinek leesett, de a félreértések elkerülése érdekében gondoltam még ezzel kiegészítem.
2017. aug. 3. 20:58
3/3 anonim válasza:
Te nem fogod ezt megtudni a rendőrség meg nem fog vele foglalkozni, pedig ennek csak ez az egy módja lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!