Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Xfire-en hogy lehet ezt...

Xfire-en hogy lehet ezt beállítani?

Figyelt kérdés
Amikor elindítom az élő adást, akkor azt írja az egyik spanom aki éppen néz, hogy nincsen hang (kép az van). Itt leszögezném hogy headset-el nyomom. Aztán megpróbáltam úgy hogy a vezérlőpultnál átváltottam hangfalra. A spanom azt írta hogy akkor már volt hang (és kép is :D). Na most azt meglehet csinálni hogy úgy legyen hang hogy headset-el csinálom? És ha igen hogyan?
2010. máj. 23. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Be kell állítani, hogy a headset mikrofonja az alap. Eszközök > beállítások > közvetítés fül, azon belül bepipálod a hangközvetítés engedélyezése négyzetet. Audio device-nél kiválasztod a headseted.
2010. máj. 23. 14:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom de akkor csak a mikrofon megy. De én azt akarom hogy a játék hangját vegye fel.
2010. máj. 23. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Kell lennie ilyen, analog audio capturenak, lehet az lesz.

Amúgy elmondanád mit kell beállítani, mert én is kipróbáltam, de haverom csak akkor látja, ha előhozom az x-et, azaz játék közben írok. Ha játszok csak sötétség van.

Mi lehet a gond?

2010. máj. 23. 14:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Milyen minőségben próbálod? Mert én medium-on szoktam és ott minden jó. Mindent lehet látni.
2010. máj. 23. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!