Lehet így vírusos egy asztali PC?
Figyelt kérdés
Van rajta egy vírusirtó(ESET NOD32 antivírus 8)és nem volt még megnyitva rajta egy káros oldal sem.Lehetséges,hogy úgy kapott valami vírust,hogy feltörték a rendszerét?Van ilyen egyáltalán?Lehetséges,hogy feltöréssel legyen vírusos?2017. aug. 1. 17:27
1/4 anonim válasza:
Lehet. De te miért gondolod hogy vírusos.?
3/4 A kérdező kommentje:
Azért gondolom,hogy vírusos,mert furcsán viselkedik.Kék halálozik,újraindulgat,reklámokat jelenit meg,nem indítja el a játékokat,kidob a programokból,pedig én semmi szokatlan oldalt nem nyitottam meg,nem töltöttem le semmit,nem telepítettem semmit,csak azokat az oldalakat nyitottam meg amiket szoktam a furcsa viselkedés előtt is.Viszont múlt héten összevesztem egy informatikus ismerősömmel,innen jött a gyanú,hogy lehet,hogy bosszúból teszi ezt.
2017. aug. 1. 17:38
4/4 anonim válasza:
AdwCleaner, Malwarebytes, TDSSKiller ezeket futtasd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!