Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Dying Light magyarosítás és...

Dying Light magyarosítás és patch telepítése?!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Annyi lenne a problémám, hogy a játék telepítése után szeretném magyarosítani is. Elvileg ez csak 16.0-s patch-el vagy a fölöttivel működik. A patch-et feltelepítem, persze a játék telepítési mappájába és nem enged játszani mert azt írja, hogy sérült a fájl... Miért? mit csináltam rosszul?

Előre is köszönöm!

2017. júl. 29. 18:56
 1/3 A kérdező kommentje:
Valaki?
2017. júl. 30. 17:21
 2/3 atlantisz172 ***** válasza:
Először is mi van. Milyen tört verziót van. Milyen hibát ír ki.
2018. jan. 8. 12:57
 3/3 HalfLife2 válasza:
Üdv. Igen erre én is nagyon kíváncsi lennék: az én esetemben letöltöttem a magyarítást, telepítettem is de az adott mappába csak egy "uninstall.exe" fájlt hozott létre. Semmi mást. .. . Mindenhol írják, különböző oldalakon, fórumokon hogy fájlokat kell másolgatni a megfelelő helyre: az addig okéé, de milyenfájlokat?? Nekem eredeti Steames a játék, soha semmit nem töltötk le amióta egyik öcsém laptopját (egy full asus rog i7 - gtx 8gb-os vga stb) hazavágta a Mafia 3 crack fájlban lévő vírus..... Steamet mindenkinek nagyon ajánlom. Kíváncsi vagyok én is valaki tud esetleg erre valami megoldást.... Vagy eleve a játék mappájába kellene telepíteni? De hisz nem csinál semmit a telepítő???! Még annyi infó hogy csekkoltam licenszes víruskereső progival a letöltött fájlt és nem vírusos. (jah és nam Avast féle víruskereső progit használok) . .. :)
2019. febr. 22. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!