Hogy fordulhat elő efféle "adatszivárgás" Viberen?
Figyelt kérdés
Több ismerősömmel is szoktam beszélgetni az alkalmazáson keresztül. Több kép is megjelent az egyik ismerősömmel folytatott csevegésben, amelyről biztosan tudtam, hogy sosem küldtem át neki, de egy másiknak igen. Ez hogy lehetséges? Csak a nézeti kép kavarodott meg vagy tényleg átmehetett a kép? Mit lehet ez ellen tenni? Mi van akkor, ha más is akaratom ellenére megkap tőlem dolgokat, amelyeket nem akartam sosem megosztani?2017. júl. 27. 04:04
1/1 anonim válasza:
Na az pech, lehet valamit elbasszarintottak a fejlesztők, szerintem amit nem látunk, hogy napi szinten zajlanak back-end fejlesztések mindenben, így a Viberben is. Elég ha egy adatbázisban rossz táblát/mezőt szúrnak be vagy rosszul fogalmaznak meg egy feltételt és borul az egész. Egy másik magyarázat, hogy a telefonod vírusos, majd az csinált egy kavarodást. De lehet, hogy minden a helyén van, csak nálad a nézeti képek cserélődtek valahogy meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!