Szükségem lesz egy szoftverre vagy driverre ahhoz, hogy iOS-ről PC-re fájlokat vihessek át, vagy fordítva?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert egy LG-mobil esetében felajánlotta a telefon driver telepítését, de nem tudom, hogy ez szükséges e ehhez a mobilhoz, vagy bármely másikhoz kell e ilyen, pl. iPhone-hoz.2017. júl. 26. 11:08
1/11 anonim válasza:
Szia! Az ITunes nevezetű programot tedd rá a számítógépedre és lépj be az IOS Acc-oddal. Éééés már érzékeli is a telefont ,de az az elejétől legyen be dugva a gépbe. Remélem segítettem 😀
2/11 Dongaben válasza:
Elméletileg nem kell külön szoftver. Win 7-től már a rendszer simán kezeli a telefonokat. Legalább is tőlem még nem kért egyszer sem.
3/11 anonim válasza:
Akkor még nem volt Iphoned 😀. Mert CSAK azzal lehet (ITunes)
4/11 anonim válasza:
Nem rosszindulatból írtam bocsi
5/11 Captain Logic válasza:
Dongaben ha fogalmad sincs a dologról, minek írsz ide..? Egyes jól leírta. Annyit hozzá tennék, hogy telefonról gépre fényképet a fájlkezelőből tudsz, azt alapból felajánlja a windows.
6/11 Dongaben válasza:
Preply!
Én egy "kicsit" annak szántam...de én is elnézést kérek miatta! :)
7/11 anonim válasza:
Nincsen iTunes-ra szükség hozzá... Kivéve ha nem ismeri fel magától a Windows. Windows 7-től felfelé már felismeri USB eszközként és látsz minden mappát. Nekem iPhone 4S-em van, sosem használtam iTunes-t hozzá.
9/11 Captain Logic válasza:
#7 Hát pedig zenét biztos nem fogsz gépről fájlkezelővel iPhone-ra rakni...
10/11 anonim válasza:
Zenét iTunes-szal sem, kivéve ha megvásároltad... Arra van külön program az App Store-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!