Mi a véleményetek a The Elder's Scrolls Online-ról?
Figyelt kérdés
Természetesen Morrowind kiegészítővel.
Gondolkodom rajta, hogy (olcsóbban) g2a-n megvegyem, de nem akarom hogy csalódás érjen.
Olyanok válaszát várom, akik játszottak vele, mert hallani ezt azt én is hallottam róla, de nem próbáltam még kis. Esetleg valami 30 napos Trial van?
Úgy tudom régen p2p játék volt, tehát havidíjas, de ezt eltörölték. Ezek után sokan esnek abba a hibába, hogy akkor extra tartalmakért "kell" fizetned, vagy különben élvezhetetlen lesz a játék. Játszhatsz, csak aki fizet, az nyeri a battlegroundokat, az kap ilyen olyan erősebb fegyvert, stb.
A TESO mennyire fajult idáig? Valamint játekmenetet tekintve, főleg PVE érdekel, mire kell számítani? Személyes tapasztalatoknak nagyon örülök!
Köszi!
2017. júl. 25. 10:32
1/3 anonim válasza:
Én annyit tudok mondani, hogy egyedül elég uncsi. Barátokkal egész jó lehet de úgy nem volt alkalmam kipróbálni.
2/3 anonim válasza:
Nekem egyaltalan nem tetszik a jatek.
3/3 anonim válasza:
Megvettem, és masnap már azon gondolkodtam hogy hogyan szabaduljak meg tőle, hogyan valtsam vissza. Nagyon unalmas egyaltalán nem hasonlít a skyrimhez pedig én pont azért vettem meg mert a skyrim a kedvenc játekom, de ez a TESO egy borzalom, unalmas, a harc rendszer egy kalap szar, nagyon bénán lett megcsinalva a harcrendszer, a karakter kinzétek nagyon rondák, a többi player kb életkeptelen, harcolni sosem akarnak hiaba hivod ki őket párbajra, kommunikalni nem is lehet úgy tudom, a skillek is unalmasak. Annyi hogy nagyon nagy a vilag benne sok pálya van, sok barlang meg hasonló. De inkabb jatszanek a metin2 vel mint a Teso-val
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!