Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tegnap "nínózott" a Firefox,...

Tegnap "nínózott" a Firefox, ma meg percenként összeomlik, ez valami vírus? (LENT)

Figyelt kérdés
Szóval én nem szoktam használni a Firefox-ot, valamiért tegnap mégis akartam, és olyan "szupermáriós" nínózós zene indult el a böngészővel együtt!! Ki-X-eltem, hogy biztos amiatt van-e az a hang, és abbamaradt, aztán megint megnyitottam, megint ez a hang... Ja és üres oldal a kezdőlapom. Ma meg mondom megnézem még mindig nínózik-e, de kb fél-1 perc után "összeomlott" (ezt írta ki), aztán megint beléptem, megint ilyen rövid idő után összeomlott. Aztán gondoltam, letörlöm a gépről az egész Mozillát, de a Porgramok telepítése és törlése listán nem találtam :S Se az F-nél, se az M-nél... Most mit csináljak, mi lehet ez? Én ilyenről még nem hallottam, hogy zenéljen egy böngésző :S
2010. máj. 22. 13:22
 1/7 A kérdező kommentje:

ja egyébként ma már nem zenél, csak összeomlott

és van Avira vírusírtóm, meg Spyware Terminator meg Malwarebytes vagy mi... ezek nem találnak semmi kártevőt, lefutattam ezeket :S

2010. máj. 22. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a Firefox volt, sokkal inkább valamilyen hardver hibára, vagy vírusra utal. Csak a Firefox omlik össze, vagy esetleg más program is?

Milyenek voltak a sípolások?

(persze lehet, tévedek, de még nem hallottam ilyet a Firefox-ról)

2010. máj. 22. 13:28
 3/7 A kérdező kommentje:

csak a firefox omlik össze, de ez csak ma volt, és ma nem zenélt... tegnap, amikor zenélt, akkor nem omlott össze

a hang az szó szerint olyan volt, mintha valami szupermáriós játék zenéje lett volna... az elején még volt dallama is, aztán a végén már csak nínózás volt...

én se hallottam még ilyenről soha... :S

2010. máj. 22. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:

nem lehet hogy a google a kezdőlapod? mert az zenél olyan ,, szupermariosan ,, ahogy te is irtad. mert ott a packmann játék. sima google oldalon. esetleg probalj egy flash updatet.

ha firefoxot akarod letörölni de nem találod sehol, szedd le mengint ugyan azt a számut, és katt ra mindha istalálnád, és felajánla hogy instal vagy repairt vagy uninstal. és ugy le tudod szedni.

2010. máj. 22. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:
ja tényleg most a googlén van valami hülye zenélő játék,de egyszer nekem is volt hogy zenélt a böngésző, jött a haver és mondta hogy valami toolbar miatt,azok szoktak zenélni reklám stb, menj be a vzérlőpult--programok telepitése és tölése-- és az összes olyan progit töröld le amiben benne van a toolbar szó,nem kellenek,csak szemét,más progikkal együtt települtek fel.
2010. máj. 22. 15:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :D Amúgy sikerült megtalálnom a programlistában és újratelepítettem és már semmi baja nem omlik össze most is azt használom :)
2010. máj. 22. 15:54
 7/7 A kérdező kommentje:
marhajó, ahogy ezt beírtam, megint összeomlott pffffff :S na mindegy azért köszi még1x :D
2010. máj. 22. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!