Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudok a Chrome ezen lenyíló...

Tudok a Chrome ezen lenyíló menüjéből parancsikonokat törölni?

Figyelt kérdés

Adtam hozzá dolgokat amiket régebben használtam de ma már nem kell, illetve van olyan, amihez soha nem is nyúltam, mert nem kell. Tudom ezeket törölni, vagy ezek már ott maradnak?

Erre a bénán körberajzolt menüre gondoltam itt:

[link]

2017. júl. 20. 22:22
 1/4 A kérdező kommentje:
Ha esetleg böngészőbe telepíthető kiegészítőt tud valaki hozzá ami működik, nekem az is jó lesz!
2017. júl. 20. 22:26
 2/4 CspCsj ***** válasza:

Valószínűleg Chrome alkalmazást telepítettél.

Próbáld eltávolítani:

1. Nyissa meg a "chrome://apps" oldalt egy új lapon.

2. Kattintson a jobb gombbal az alkalmazásra, majd válassza ki az "Eltávolítás a Chrome-ból" lehetőséget.

3. Ekkor megjelenik egy üzenet, amely rákérdez, hogy el szeretné-e távolítani az alkalmazást. Kattintson az "Eltávolítás" elemre.

Forrás: [link]

2017. júl. 20. 23:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos ezeket ott nem listázza. Ezeket úgy tudtam hozzáadni, hogy meglátogattam egy Google-oldalt, lenyitottam ugyanezt a sávot, és megjelent egy "Parancsikon hozzáadása" lehetőség. Viszont törlést ugyanitt nem látok sajnos.
2017. júl. 20. 23:10
 4/4 CspCsj ***** válasza:

Gondolom Chrome-ot használsz:

[link]

2017. júl. 21. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!