IPhone-ról hogyan lehet fényképet tenni számítógépre?
Adott egy i6S készülék, a laptopon win 10 fut.
Hiába csatlakoztatom, nem jelez semmit a gép. Egyszer már feldobott egy kérdést, hogy megbízható-e? Rámentem, hogy igen, de nem történt semmi.
Letöltöttem az iTunest is, amit még sosem használtam, de ott nincs Fotó lehetőség csak zene... illetve nem vagyok előfizetve, meg nem is szeretnék.
Régi gépem felismerte gond nélkül a telefont (win8) és csak áthúztam a mappába a képet.......
iCloudban közzé teszem azt bárki látja? Még nem csináltam ilyet.
Sajnos nincs saját gépnél.
icloud.com
de am sajátgépben ott van a telefonod, megynyitod és ott vannak a képeid
Macen van egy Image Capture nevű fotó letöltő program, amivel le lehet tölteni a képeket iPhoneról is, meg bármilyen fényképezőgépről (azokról is, amik nem jelennek meg külön meghajtóként, mint egy pendrive, ahogy a telefon sem). Windows alatt nem tudom, hogy hívják ezt, de valószínűleg van egy ugyanilyen program ott is, ami látja a képeket a telón akkor is, ha a Saját gépben nem látod meghajtóként.
Jó megoldás lehet az emailben küldés is, de én macerásnak érzem.
Én Dropboxot szoktam használni (lehet Google Drive, vagy más felhő alapú tároló is). Telepíted a telefonra a Dropbox (vagy Google Drive, stb) alkalmazást, bejelentkezel és be lehet állítani, hogy minden fotódat töltse fel a felhőbe (be tudod állítani azt is, hogy csak WiFin keresztül csinálja, így a mobilnetet nem fogja elhasználni rá). Innentől minden kép felmegy a felhőbe, ahol a szolgáltatás weboldalán keresztül böngészőből is letöltheted, vagy ha telepíted a desktop alkalmazást a számítógépedre, akkor automatikusan le is tölti oda a képeket, amint fent vannak a felhőben. Így minden lejön a telefonról és még biztonsági mentésed is van mindenről, amit akárhonnan el tudsz érni (és rajtad kívül senki más nem látja, csak ha te külön megosztod a képeket és elküldöd a linket valakinek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!