Hogy használjam újra a Word-öt?
megnyitottam egy fájlt amit szerkeszteni akartam, de egyszerűen csak olvasni tudom a fájlt. Azt írja ki, h nem licencelt termék és h az előfizetés lejárt.
Muszáj meghosszabbítani az előfizetést ahhoz, hogy használni tudjam?
A fiókom hozzá van adva a termékhez szóval ha kijelentkeznék belőle akkor tudnám rendesen használni tovább? Amikor rá kattintok arra h kijelentkezés akkor olyanokat ír ki h eltávolítódnak a testre szabott elemek meg h lehet nem fog szinkronizálódni a kiszolgálóval.
Légyszi segítsetek mit tegyek? :(
„félek kicsit ezektől a letöltős dolgoktól...”
A LibreOffice esetében fölöslegesen. Az nem valami bizonytalan eredetű, feltört program, hanem egy eleve ingyenes, szabadon letölthető irodai szoftver, hivatalos honlappal, sok éves múlttal. Lehet, hogy ez újdonság a számodra, de szinte minden feladatra találsz efféle szabad programokat, amelyek nem illegális, nem időkorlátos vagy lebutított változatok, hanem ingyenesek és kész. A LibreOffice magyar oldala:
Hasonló még az OpenOffice és (ha az angolnyelvűség nem zavar) a WPS-Office Free:
Mivel a kérdésben nem említed az MS-Office egyéb részeit, a puszta Word helyettesítésére elég lehet az AbiWord:
A kijelentkezés pedig rendszerint nem old meg semmit, a fizetős programok okosan számon tartják, hogy valaha már telepítetted őket. Ha nem így tennének, a világ legegyszerűbb dolga lenne örökkétig ingyen használni őket. A fejlesztőkről ekkora fafejűséget feltételezni már illetlenség.
Használhatod a Word ingyenes, online verzióját, csak le van butítva, sokkal kevesebb funkció elérhető. [link]
Libre Office vagy Google Dokumentum jó alternatíva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!