Ha éppen nem a yutubeot nézitek, vagy játszotok, akkor mit csináltok a számítógépen egész nap?
Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 16:05
1/8 anonim válasza:
Buta kérdésekre válaszolok ITT, és most. Azért nem egész nap.
2/8 anonim válasza:
Zenét hallgatok, filmeket nézek...
Meg olvasok. Könyveket. A számítógépen.
Gyerekkoromban ezt az idősebb rokonok-ismerősök képtelenek voltak felfogni... A számítógépen? Könyvet? Ezen mindig annyira meglepődtek, hogy két perc alatt el is felejtették az egészet, és következő találkozás alkalmával megint megkérdezték: miért nem olvasol inkább könyvet, ahelyett hogy folyton csak számítógépezel?
3/8 anonim válasza:
fórumok olvasása, sorozatok/filmek nézése, programozás
4/8 A kérdező kommentje:
Mit értessz ptogramozás alatt?
2017. júl. 16. 20:23
5/8 Hominida válasza:
Gondolom, valamilyen program fejlesztgetését. Én is csinálom. Meg régi családi videókat konvertálok anyámnak, széljegyzetelgetem a 2008-as bélyegkatalógust, írok egy tankönyvet, ábrákat készítek hozzá, toldozgatok két weboldalt, szortírozom a fontfájlokat, kipróbálok letöltött alkalmazásokat vagy karbantartói fájlokat, készítem elő a következő biztonsági mentést, híreket olvasgatok, kommentelgetek, hallgatom a légiforgalmi rádiózást, zenéket vágok, kihagytam valamit? :-))
6/8 anonim válasza:
4: saját programok írása, mostanság saját gui, saját path tracerhez
7/8 tabaki válasza:
#1+1, 3D-grafika és videóeffektekkel való kísérletezgetés Blenderrel, programozás (most éppen egy másoik kérdéshez kapcsolódva lokális minimum számolás eredményét POV-Ray forráskódba író programot csinálok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!