Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy meglévő windows 10-re...

Egy meglévő windows 10-re elkezdek rátelepíteni egy másik windows 10-et mi történik?

Figyelt kérdés
Az a nagy helyzet hogy a windows 10 egyszer csak meghalt,de a fájlok fontosak rajta és nem akarom hogy elvesszenek,próbáltam bootolható pendrive-al javitani de nem men,ha megpróbálom rátelepíteni a windows-t ugyan úgy a C meghajtóra történik valami?megmaradnak a fájljaim?

2017. júl. 11. 22:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amúgy azért kérdeztem ezeket mert ha a fájljaidban volt valami ami ezt okozta és te ugye azokat kimentetted akkor könnyedén megismétlődhet ez az egész. Ezért vallom én azt, hogy mindig tökéletesen tisztában kell lenned azzal mi van a gépeden legyen akár az csak egy böngésző bővítmény vagy egy sima jegyzetfájl. A másik ami kell az az óvatosság és a win10 állandó frissítése. Persze lehet nem vírus volt a bűnös de nem árt az az óvatosság, nézd át azokat a fájlokat ha kedved van. Max +1 dolog amit kizárhatsz. Ja, én azért ha ilyen történne a gépemmel tuti megpróbálnám kideríteni mi lehetett az.
2017. júl. 14. 00:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen eggyik pillanatról a másikra,utánna néztem és virus okozta sajnos,amit se a windows defender se egy avast nem tudott vele mit kezdeni,minden fájl sikeresen megvan hála istennek. És mégegyszer köszi :)
2017. júl. 14. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!