Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha benyomom a Caps lock-ot,...

Ha benyomom a Caps lock-ot, akkor jobb alul megjelenik, hogy CAPS lock off vagy on. Ezt hogyan lehetne kikapcsolni?

Figyelt kérdés
Valami billentyűkombinációval kapcsoltam be, de nem tudom, hogy hogyan kapcsoljam ki. Már utána néztem, találtam is rá sok megoldást, de az a baj, hogy a legújabb windows 10 frissítésen nincsenek ilyen beállítási lehetőségek. Így néz ki, ha kiírja: [link]
2017. júl. 11. 11:47
 1/2 Mr. V. ***** válasza:
Ez valószínűleg az alaplaphoz kapott egyik szoftver műve. Sok esetben a wifi-t, spéci funkciógombokat hivatott jelezni, amikor ki-be kapcsolod. Nézz utána milyen alaplapi progid van fent.
2017. júl. 11. 11:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, egy program volt. A Bluetooth adapter driver-éhez kapott program csinálta. Letöröltem és újra felraktam, mostmár jó. Köszönöm a választ.
2017. júl. 11. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!