Miért nem használja ki a Steam a netem sebességét?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben feltűnt, hogy a netem rosszabb lett, pontosabban mintha a gépem nem használná ki rendesen. A Steam alig akar tölteni, folyamatosan 0 byteot ír, a CS:GO állandóan laggol, 100-as pingnél van mindig, holott régen 10-es ping alatt volt mindig. Egyszerűen nem használja ki a gépem a netet eléggé. Szerintetek ez miért van? (Itt a netemről egy speedtest: [link] 2017. júl. 11. 02:03
2/5 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, de régen teljesen jól töltött le mindent. Egy Asus netadaptert használok, régen teljesen jó volt vele minden.
2017. júl. 11. 13:32
3/5 anonim válasza:
változnak az időt, a moszkva teret is átnevezték
4/5 anonim válasza:
Nézz rá nincs-e valamilyen korlátozás (nálad vagy a szolgáltató részéről) aktiválva. Ellenőrizd mi használja a neted, ha lehet köss is le mindent a gépeden kívül kizárva azt hátha valaki wifin szívja a netet. Ha már wifi, nézd meg a csatlakoztatott eszközöket hátha valaki lopja a tőled és ő használja úgy hogy laggolj. Ami ellen nem tudsz itt azonnal tenni az az hogyha a szolgáltató korlátozott valamilyen szinten. Bár jobban bele gondolva akár 5MBit is elég az online játékoknak, ha korlátoznak is nem kéne laggolnod és akkor sem ha te használsz valamilyen korlátozást na de ez függhet a mértéktől is. Ugye van ami sávszél már nem elég akkor lehet ilyen de addig csak nem korlátoznának le max te magadat ha akarod le tudod :D Amúgy totál nem értem a sok ilyesmi hibát. Én is laggolok de én 100-ból 101-szer meg is mondom pontosan mi miatt amik közül van ami ellen tehetek van ami ellen nem. Pl viharkor szokott késni de nem jelzi a magas pinget csak egyszerűen késik a hálózat. Szoktam a youtube-tól is laggolni akár 1-2k ms-ig is de az a bátyám miatt van aki nem az én korlátozott routeremről netezik han a szolgáltató szar routeréről amin egy sima korlátozást nem tudsz állítani. Ezek ellen nem tehetek de minden más laggforrás ellen igen. Ja, érdekesség. Ma egy böngésző mellett nem töltött le semmit a teló m3gis le tudta amortizálni a netet 3k ms-ig azért mondtam, hogy a gépen kívül köss le mindent.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenképpen megpróbálom!
2017. júl. 14. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!