Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom telepíteni a...

Miért nem tudom telepíteni a játékokat az Origin-ről?

Figyelt kérdés
Két játékot próbáltam eddig: BF3 és NFS de eggyiket sem sikerőlt telepítenem. A telepítés elindítása után kb fél perccel ezt az üzenetet kapom:"Váratlan hiba történt. Próbálkozz újra pár perc múlva. Hiba: 327684:3" Valami megoldás?
2017. júl. 10. 09:04
 1/4 CspCsj ***** válasza:

Próbáld az Origin klienst:

- Rendszergazdaként indítani

- frissíteni

- esetleg törölni és újratelepíteni.

Aztán a program és rendszer gyorsítótárait (cache) törölni:

[link]

2017. júl. 10. 10:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Origines játékok sima msi installert használnak. Kérdés, hogy működik-e rendesen az msi szolgáltatás a gépeden, friss-e, felhasználói jogosultságok rendben vannak-e, tudsz-e más msi-vel csomagolt programokat telepíteni stb. Konkrétan az Originnek nincs köze a dologhoz, ő csak elindítja a telepítőket.
2017. júl. 10. 10:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Ezeket próbáltam:

"CspCsj nevű felhasználó válasza:

Próbáld az Origin klienst:

- Rendszergazdaként indítani

- frissíteni

- esetleg törölni és újratelepíteni.

Aztán a program és rendszer gyorsítótárait (cache) törölni:

[link]

Ezeket próbáltam már de nem sikerült sajnos telepítenem

2017. júl. 14. 17:00
 4/4 CspCsj ***** válasza:

Tiszta rendszerindítást is próbálhatsz, ekkor csak a legszükségesebb összetevőket indítja a rendszer, - hátha valamelyik induló program okozza:

[link]

2017. júl. 14. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!