Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy oldjam meg hogy ne...

Hogy oldjam meg hogy ne laggoljon a videó?

Figyelt kérdés

256 AGP videókártya 1,7ghz cpu 1gb RAM win xp

Szabvány 720p videót néznék mkv formátumút.

Lekonvertálhatnám kisebbre hogy ne laggoljon de nem akarok ilyennel szenvedni.

Inkább olyan megoldást keresek hogy kisebb felbontást leadó lejátszóprogram vagy konvert buffereléses feldolgozású lejátszóprogram.

Az a videokártya cserével a gond hogy egy jó maximum memóriás 512mb videókártya 4-8000ft na annyiért komoly gépet kapok kereskedésben, nem éri meg. És azzal is laggolhat néha. Van PCI expresses videokártyám csak nem tudom hogy össze adódna e a videomemória. Mert ha igen enyhe megoldás lenne.

Nyitott vagyok a lehetőségekre.

2017. júl. 8. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Az 1.7ghz cpu lesz itt a szűk keresztmetszet; pláne, ha celeron szökevény.

Annyit tehetsz, hogy kikapcsolsz a player-ben _minden_ postprocess filtert.

2017. júl. 8. 21:10
 2/3 Hominida ***** válasza:
Nézd meg, hogy teljes képernyő módban vagy ablakos módba szaggat jobban. Az előbbire nagyobb az esély, akkor pedig húzd nagyra az ablak keretét, de ne tüntesd el.
2017. júl. 8. 22:06
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 volt benne 2,5ghz cpu is de nagyon forrósodott intel pentium 4 cpu van benne kétmagos azért kicsi az órajel. WIN10 is volt rajta de ugyan ez volt a gond.

Processzor filtert hol találom?

#2 igen teljes képernyő módban jobban szaggat. VLC-n a hang nem csak a kép wmp-en nincs hang de nem szaggat a kép. A videó a memória 50%-alattiját használja fel. CPU RAM lemez.

Én lehet egy másik vagy jobb médialejátszóban gondolkozom. VLC 1.5 frissítettem 2.0.2 re és klite codec pack is fent van.

2017. júl. 9. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!