NVidia legújabb driver gondok (? )
Figyelt kérdés
Másnak is vannak gondjai a legújabb nvidia driverrel? Redditen olvastam sokan panaszkodnak rá, " broken, don't install" stb. Tegnapi nap én is kaptam 2db kékhalált, mindkettő driver hibára utal (a múlthéten egy mikrofont rádugtam a gépre, igaz ez jack-es, vagyis nincs drivere, de ezt is kihúztam). Tegnap az egyik kékhalál hibája Video Scheduler Internal Error. a másik system service exception és win32k.sys volt még a másodikhoz írva. Más is tapasztal ilyeneket vagy csak én? egyébként csak nezetés közben, mint pl most nem tapasztaltam a hibát. (azért gyanakszom a driverre, mivel 2 hónapja nem volt kékhalálom, az is egy antivirus miatt, amit uninstalláltam, most meg frissítem az nvidia drivert és rá pár nappal rögtön 2db kékhalál. egyébként ez a 384.76-os verziószámú driver. a windows helyreállításwt próbáltam illesztőprogramoknál, ez elvileg talált valamit, újraindítottam a gépet, és most itt vagyok. valaki esetleg valami tipp? vagy várjak az új driverig addig ne játsszak?2017. júl. 8. 17:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!