[Windows 7] Miért jelent meg a csatlakoztatott eszközök listájába a belső merevlemez, és hogyan lehet eltávolítani onnan?
Valószínűleg a BIOS-ban van beállítva a HOTPLUG, azaz a SATA meghajtókat (legyen akár HDD, CD, ...) futó rendszer alatt is el lehet távolítani.
Tehát a Win jól értelmezi, csak ugye mivel arról fut, nem engedi leválasztani. Több HDD esetén pl. a nem Win HDD ilyen módon a gép kikapcsolása nélkül leválasztható (kikapcsolható, kiszerelhető) és visszarakható.
Üdv!
Nekem is hasonló problémám volt. Készítettem egy reg kulcsot, hogy legközelebb ne kelljen bepötyögni az egészet kézzel. Ez megoldja a problémát, csak futtatod, hozzáadás a regisztrációs bejegyzéshez, és újraindítás után eltűnnek a belső lemezek az eltávolítható listából.
Win7-nél tökéletesen működik, win8-8.1-nél rendszerfrissítések után mindig újra kell futtatni. Win10-nél ez a megoldás nem műxik.
Feltöltöttem megára, innen leszedheti akinek hasonló problémája van:
Üdv: Sheriff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!