Miért nem engedi telepíteni a gépemre, a windows 8.1 op. Rendszert?
Figyelt kérdés
Egy Dell inspiron N5110 notebookról van szó. Nem a mai, de nemhiszem, hogy egy 8.1 nem futna el rajta!! Ha mégis van ilyen tulajdonos, akinek 8.1 fut a Dell N5110-es notebookján, kérem írjon nekem, hogyan történt a telepítése és nekem miért nem engedi.2017. júl. 6. 20:15
1/5 P.O.C. válasza:
Azon futnia kell simán, ha csak nincs valami hardver hiba.
Esetleg leírnád pontosan hogy próbálkoztál vagy hogy milyen hibaüzenetet kaptál?
2/5 P.O.C. válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben megpróbálom :)
Köszi ;)
2017. júl. 7. 07:12
4/5 A kérdező kommentje:
#2 Utána néztem a kapott linknek, illetve maga a bios frissítésnek, és nem nagyon megy. Ha otthon vagy ebbe a bios frissítésben, tudnál nekem még segíteni?
2017. júl. 8. 23:03
5/5 P.O.C. válasza:
Csak letöltöd a legújabbat és elindítod, nem bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!