Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudok egy mp4 vagy mkv...

Nyiri jozsi kérdése:

Hogyan tudok egy mp4 vagy mkv formátumu fájlból avi-t csinálni?

Figyelt kérdés
Tud valaki egy megbizható programot erre a célra?Egy ismerősöm mindenképp DVD lejátszón szeretne megnézni egy filmet és eddig csak az avi-ban kiirt filmeket játsza le,vagy egyáltalán lássa.Hiába konvertálom mp4-be,még csak nem is lássa a filmet.Már vagy 2 napja szórakozok vele,már egy programmal elvileg sikerült is avi-ba konvertálni,lássa is a DVD lejátszó,de mégsem játsza le,azt irja hibás...???Szóval ha valaki tud egy tényleg megbizható programot,főleg letöltő linkel,nagyon megköszönném,vagy infót hogy egyáltalán lehetséges e.

2017. júl. 6. 15:40
 1/5 Mr. V. ***** válasza:

Az oldal szabályzata szerint letöltő link (tehát warez) kiírása tilos.

Ellenben program neveket tudok adni:

Aiseesoft Total Video Converter (gyors, sok féle formátumot ismer)

AVC Ultimate (gyenge magyar fordítás van hozzá, de jól kezelhető)

Biztosan találsz portable vagy feltört változatot is a neten ezekhez.

A lejátszó valószínűleg csak DivX kompatibilis, tehát az xvid, x264 és hasonló avi kiterjesztésű fájlokat a kódolásuk miatt nem játszik le.

Az avi kiterjesztést sok mindenre használják, ám a tartalma (kódolása) sokféle lehet.

Tehát ha bármilyen programmal konvertálsz, ne az avi-t keresd, hanem a DivX avi-t!

2017. júl. 6. 15:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben,nagyon köszönöm,mindenképp megpróbálom.De további ötleteket is várok.Az a helyzet,hogy töltöttem le az iletőnek avi-ban egy filmet,azt viszi gond nélkül.Aztán a másikat csak mkv ban találtam meg,azt nem is lássa.Aztán át konvertáltam mp4 be,az megy sikeresen,azt se lássa.De ezeket mindenképp megpróbálom.
2017. júl. 6. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés hogy milyen programmal konvertálsz hanem az hogy mibe.Ha már konvertáltál mp4-be akkor van konvertálód.A következő dolgokat állítsd be.

Válaszd az Avi formátumot azon belül a videó legyen Xvid, a hang pedig mp3 aminek bitrátája max. 192 KB/s legyen.A videó felbontása pedig ne legyen nagyobb 720×576 pixelnél mert az asztali DVD lejátszók ennél nagyobb felbontású videókat nem játszanak le.

2017. júl. 6. 16:33
 4/5 A kérdező kommentje:
na most lehet viccesen fog hagzani,de telefonon telefonon konvertáltam :) Vajon azon is lehet igy állitgatni?
2017. júl. 6. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem ismerjük a progit de kétlem.

Amúgy használj normális konvertálót mármint PC-n ne pedig telón.

2017. júl. 6. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!