Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért laggol a minecraft...

Miért laggol a minecraft ilyen gépen?

Figyelt kérdés

Gépem:I5 4590-es processzor

R9 290 4GB-os videókártya

8GB Corsair Vengeance ram

A tegnapi nap folyamán tettem fel egy új videókártya drivert,abba a reménybe,hogy nem lesz minimum 300 fps-em a játékba.Na hát ez rosszabbul sült el mivel most van 300 fps,viszont 10mp-enként befagy a játék,és lemegy 50 fps alá is.Ha a látótávolság több,mint a normál,akkor egyszerűen játszhatatlan a játék.Nem értem mi lehet a baj,amikor bármelyik más játékot tudok szinte maximális grafikán futtatni akadás nélkül.

Tört minecraft-ról beszélek.

2017. júl. 6. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
Irigylem a gondjaidat. :)
2017. júl. 6. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondja ezt az, akinek 60Hz-s monitora van...
2017. júl. 6. 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:

- javát frissítsd ha lehet, és a 64 bites legyen telepítve!

- adj a minecraftnak több ramot (launcherben be lehet állítani), mert különben a szemétgyűjtőnek túl gyakran kell mennie

- viszont attól is akadhat ha túl sok ramot adsz neki, 4GB-nál ne legyen több

- ha lekorlátozod 60 FPS-re, akkor is lefagy időnként?

2017. júl. 6. 15:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Már szerintem sikerült megoldani,igen az volt a probléma,hogy túl sok ramot használt fel.Köszönöm mindenkinek a választ/segítséget! :)
2017. júl. 6. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!