Nem indul a world of tanks. mi lehet a gond? Valami plusz program kell?
Figyelt kérdés
nem indul a wot, pedig a pc-men évekig ment gond nélkül. 3 napja ujrahúztam a gépet, win7-64bit. rákattintok a wot ikonra, elindul a felugró ablak, ahol írja hogy a legfrissebb verziót futtatom, rákattintok a JÁTÉK gombra eltűnik az ablak, és nem történik semmi, de semmi. persze nem szartam össze magam, új directx 11 van a gépen, és utánaolvastam hogy mi lehet gond, a Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86) is feltelepítettem, mert olvastam hogy ez is lehet a gond. De eddig bírtam, nem találtam több tippet-okosságot. Szóval tud valaki segíteni hogy mi lehet a gond?#játék #tank #World of Tanks #wotgame #wotjáték #kedvencjátékom #megintsorosgyörgy #állitsukmegbrüsszelt
2017. júl. 4. 20:14
1/5 anonim válasza:
Probaltad teljesen ujratelepiteni?
2/5 A kérdező kommentje:
vasárnap telepítettem a win 7-et, még aznap próbáltam feltenni a wot-ot, nem tudtam telepíteni, mert az 5gb-os kliens letöltése után a telepítő kb 1%-nál azt írta ki, hogy "kritikus hiba". ennek utána néztem és megoldottam, feltelepítette, de nem indul a játék a parancsikon megnyitása után(felugrik az első ablak, ahol a JÁTÉK gombra kell nyomni). nem ír ki semmit, sem hibaüzenetet sem egyéb mást.
2017. júl. 4. 22:28
3/5 Vida Sándor válasza:
Szerintem a videókártya driver lesz a gond. A kíndóz csak egy szabvány drivert rak fel.
4/5 WolfRon04 válasza:
Sziasztok
Elinditottam a wot-ot.Rákatontottam hogy játék.Behozta teljes képernyön a wotot és ezt hozta be:
succes &&"WGBackgroundlmage::createManagedObjects. Not loaded correctly."
Tiszerintetek mi lehet a baja?
5/5 anonim válasza:
udv.hasonloval nekem is meggyult a bajom, directx 9-est torultem es utanna letoltes megint, szinten directx 9 es mukodott, valojaban csak csereltem ugyanarra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!