Csökkentett mód indítási hiba: "Nincs elég rendszererőforrás a kért szolgáltatás befejezéséhez". Valami megoldás erre? :/
Az ESET Smart Security-t próbáltam teljesen törölni a gépről, de az esetuninstaller.exe-t csökkentett módban kell elindítani. Itt bukott ki a probléma, hogy semelyik csökkentett módban nem indul a Windows 7.
Egyébként normál módban tökéletesen fut.
Előre is köszi a válaszokat.
Első: Böngésztem az eseménynaplóban. Ezt találáltam: Service Control Manager 7009 / Letelt egy időkorlát (30000 ms) a(z) Lenovo Platform Service szolgáltatás kapcsolódására való várakozás közben.
Erre a Lenovo Platform Service-re megpróbálok rá keresni, hátha az lenne a gond.. Bár fogalmam sincs, hogy ezek micsodák. Egyéb ötlet, vagy tanács?
Második: iObit Uninstallert használtam a mély eltávolításra. Mindig ezt használom, hogy a maradék fájlok törlődjenek. Hasonló a Revo-hoz, de azt is megpróbálom. Az a esetuninstaller.exe egy külön letölthető program, ami az eset oldalán van. Valójában csak ez töröl mindent. Egy korábbi verziót szerettem volna telepíteni, de ütközést észlelt.
Utána olvastam, bár még nem olyan mélyen.
De ha jól értettem, akkor még, ha újra is telepítem a Windowsot..akkor sincs nagy esélyem, hogy működjön a csökkentett mód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!