Windows 7 aktiválás?
Figyelt kérdés
Leszedtem az 1.5 windows 7 uloadert. Már jó néhányszor próbálkoztam aktiválni, de nem megy. Acer emachines laptopom van és a kérdés az lenne hogy a brand név meg egyebek kiválasztásánál most az acert vagy az emachines-t jelöljem be (mert van mind2)? Fórumon nem 1 ilyet olvastam már h óó simán ment...eredetinek nézi meg egyebek....de nekem nem megy. Segitsetek!
Bunkók és egyebek légyszi kíméljenek!
2010. máj. 20. 17:40
1/8 anonim válasza:
rákattintasz az acerre, utánna meg hogy install 7loader, és vársz.
2/8 A kérdező kommentje:
az oké. Az rendben van, de utána ugyan ugy megy a visszaszámlálás. jelenleg 26nap van még.
2010. máj. 20. 17:51
3/8 anonim válasza:
én régen úgy csináltam, hogy újratelepitettem és a loadert ráraktam egy pendrive-ra és onnan akartam aktiválni, de nem volt jó csak úgy ha rámásoltam a gépre lehet hogy nálad is ez van
4/8 anonim válasza:
nekem van aktivátorom hozzá volt meghackeli vagy mitcsinál
és eredeti lesz olyan mint az anti wpa
5/8 anonim válasza:
removeWAT!! nekem működik fél éve raktam fel és azóta sincs semmi baj frissítések is jönnek csak 10 másodpercet vesz igény elindítod rámész removewat és kész is még újra se kell indítani és az 26 nap is elfog tűnni
6/8 anonim válasza:
eredeti windowsal nincsenek ilyen gondok
7/8 anonim válasza:
dugd fel magadnak. Én 60 ezerből vga t veszek
8/8 anonim válasza:
a feltört win7-el sincs baj ha tudod hogy kell csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!