Hogyan tudnám telepíteni a Team Speak 3-at?
a lényeg hogy letöltöttem az eredeti angol weboldalról, viszont mikor telepíteni próbáltam problémát jelzett, miszerint a windows 7-em régi típusú, a programnak pedig elvileg a legújabb verzió kell vagy mi. ezen én nem nagyon tudok változtatni, a windowsom nem is eredeti ha jól tudom. Valahogy megoldható hogy használni tudjam a programot vagy elfelejthetem?
(On Windows 7 Service Pack 1 is required)
Gyanítom, hogy frissíteni kellene a rendszert....csodálkozom, hogy egyáltalán futnak rajta programok így!:)
Szia, a ts3-nak telepítéskor előkövetelménye a: win7 szervizcsomag 1. Ez azt jelenti, hogy amíg az előkövetelménye nem teljesül addig nem futtatható a gépeden.
Ilyenkor először mindig azt kell feltelepíteni a számítógépedre ami az előkövetelmény a TS3 számára.
Ez most a te esetedben a win7 szervizcsomag 1-es változata.
Ha letöltöd és feltelepíted a szervízcsomagot a microsoft letöltőközpontjából, akkor az újraindítás után már 1 perc alatt simán felrakhatod rá a TS3-at.
LINK ezen csinálhatod:
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!