Spondeus kérdése:
Miért nem látom a steamre feltöltött pénzemet?
Figyelt kérdés
Egy srácnak eladtam a steam accom én csináltam egy új accot amire ő feltöltött 60eurot és ő az ő gépéről látja is de az enyémen semmi print screent is küldött tényleg ott van de nekem nincs a saját gépemen ez azért van mert új acc és várnom kell pár napot vagy miért?2017. júl. 2. 18:02
1/13 anonim válasza:
Mert átverték az arcodat és egy painttel szerkesztett screenshotot mutatott.
2/13 A kérdező kommentje:
azt kétlem
2017. júl. 2. 18:07
4/13 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a régi (eladott) accountra töltötte fel a pénzt, te meg az újon keresed?
5/13 anonim válasza:
átvágtak. Egyként eladni is tilos accot szóval ebből nem jöhetsz ki jól
6/13 A kérdező kommentje:
az újon keresem és a srác megbízható
2017. júl. 2. 18:11
7/13 Marcell10 válasza:
Meg tudja azt csinálni, hogy ő átnevezi a sajátját a te új accod nevére, stb. Sok kijátszási módszer van. Facebookon nap mint nap vannak ilyen posztok, hogy átvertek, stb. Ha nem ismered az illetőt személyesen, sosem szabad megbízni senkiben.
8/13 A kérdező kommentje:
de nem lehet hogy neki más ipje van mint nekem mert ugye ő más gépröl töltötte föl a pénzt és ezért nem látoma saját gépemen?
2017. júl. 2. 18:25
9/13 anonim válasza:
Az IP címnek ehhez az égvilágon semmi köze.
Miből gondolod, hogy megbízható?
Ismered személyesen?
Ha nem, akkor valószínűleg átvágott.
Jelentsd a supportnál, hogy ellopták az accodat.
Ha tudod bizonyítani, hogy a te accountod, akkor vissza fogod kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!