BitTorrent nincs feltöltés, megoldás? (többi lent)
Figyelt kérdés
Üdv
A BitTorrent nél amikor még tölti le a törrentet addig van 1-2 KB/s es feltöltésem (ami nem tudom miért ilyen kevés mert lehetne 5 MB/s is), de mikor már le van töltve a torrent és Seed et ír, nincs semmi feltöltési sebességem. Most egy torrentből letöltött 3,9 GB t és feltöltött 4,5 MB t. És ez minden torrentél így van akármelyik oldalról töltöm le. A letöltés után, mikor már nincs feltöltési sebességem, akkor egy peer t sem ír.
A port nyitásomról:
A BitTorrent azt jelzi, hogy oké a port és a routerben is port forwardolva van, de akármelyik internetes oldal ami azt nézi, hogy a port nyitva van e azok azt jelzik, hogy nincs nyitva.
Mert senki nem tölti tőled az adott cuccot. Ez ellen nem tudsz mit tenni, nem kényszerítheted az embereket, hogy töltsenek le dolgokat, ami nem kell nekik.
2017. júl. 1. 18:23
2/9 A kérdező kommentje:
De minden torrentnél hogy, hogy ez van? Azért 1-2 nél legalább kellene lenni feltöltési sebességem nem?
2017. júl. 1. 18:25
3/9 anonim válasza:
Elég valószínűtlen, hogy minden torrentet próbáltál. Több százmilliárd van, előbb meghalsz végelgyengülésben, minthogy a töredékét megpróbálnád.
2017. júl. 1. 18:30
4/9 A kérdező kommentje:
Értsd jól... Az összes olyan torrentnek, amit már megpróbáltam, nincs feltöltési sebessége a letöltés után.
2017. júl. 1. 18:35
5/9 A kérdező kommentje:
A következpkben más válaszolók válaszára tartok igényt és nem a kedves 1 es válaszolóra
2017. júl. 1. 18:36
6/9 anonim válasza:
Akkor én is leírom. te megint tipikusan az a kérdező vagy akinek ha nem tetszik a válasz el sem hiszi.
Azért nem seedelsz mert nem kell a cucc másnak. Én is szoktam tölteni, nálam sincs másképp. Ezért van sok helyen a seedben tartott idő megkövetelése és nem a 1.0-ás visszatöltés mert az sokszor nem lehetséges. Ha elhiszed, ha nem...
2017. júl. 1. 18:42
7/9 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm 6 os
2017. júl. 1. 18:44
8/9 Hominida válasza:
A letöltéskor azért van kimenő forgalmad, mert a letöltött paketekre mindig kimegy egy visszaigazolás is. Igaz, hogy ha nincs leechered, akkor nincs feltöltés, de ha a port forward nem teljesen biztosan jó, akkor az megakaszthat. Viszont vannak rossz torrent kliensek, kísérletképpen megnézhetsz valami mást, és abból is egy régi verziót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!