Miért van az hogy régen elindult a játék, de ha most rákattintok kétszer az ikonra akkor nem történik semmi?
Win 8.1-em van és amikor rákattintok kétszer vagy rendszergazdaként futtatom semmit nem csinál?
Felhoz 2 cmd-t (parancssor) és nem csinál utána semmit.
Mit kell ilyenkor tenni?
Újra tettem vagy négyszer de semmi
futtattam rendszergazda ként is de még úgyse ment
Valami ötlet?
Egyrészt, függ attól hogy milyen játék, ahogy az előző is említette. Másrészt, honnan származik a játék.
Harmadrészt, attól, hogy a géped bírja-e a játékot. (bár gondolom ez kizárva, mert régen futott, hacsak nem lett azóta roszabb géped.
Szerintek a második lesz a helyzet nálad. El tudom képzelni, hogy nem legálisan szedted le, hanem pl. Ncore, ha igen, akkor lehet nem crackeltél/patcheltél, vagy lehet nem ugyanazt a torrentet szedted le mint multkor.
A tippem: Próbáld meg a játék főkönyvtárából indítani (ahova telepítetted a játékot), tehát megkeresed az (általában legnagyobb méretű) .exe fájlt.
Ha ez nem sikerül, lehet hogy elmulasztottad a crakcelést. Van ahol nem mindegy milyen sorrendben megy a crack+patch.
Vagy lehet hogy a számítógépeden nincs meg a megfelelő segédprogram (pl. Java)
Remélem tudtam segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!