CS:GO-ban megvan a 150 nyert versengő,1100 órám van ( az gondolom elég) megvan a nova rank, de nem tudok OVERWATCH-ot nézni. Mi lehet a baj?
Ez nem ilyen egyszerű hogy 150 mm win + 1100h játékidő + nova rank után automatikusan jár. Egy speciális algoritmus alapján számolja ki a rendszer hogy ki kaphat OW-t. Fontos szerepet játszik a játéktapasztalat tehát pl. a magas rank, a nova-t semmiképpen sem lehet annak nevezni. (szerintem legalább egy mg1-mg2-t el kellene érned, bár véleményem szerint még ez is elég alacsony rank). Önmagában az hogy 1100 órád van kb. semmit nem számít. Fontos a játékidő, de ezt csak mm-nél nézi véleményem szerint. A 150 nyer versengő meccs már akár elég lehetne, de ha nagyrészt alacsony rank-ba voltál ezalatt akkor nem csodálkozok hogy még nem kaptál. Az is számít hogy mennyien reportoltak téged, és hogy akiket te reportoltál azok milyen arányban voltak valóban csalók/szemétkedők. De még van pár egyéb faktor is.
Próbálj minél magasabb rankba kerülni és válogasd meg hogy kit reportolsz. Előbb-utóbb megkapod biztosan.
Elvileg a nova meg a 150 nyert MM már elég, de nincs arra szabály, hogy mikor kell megkapnod.
Egyébként nem értem mi jó abban, hogy nézed ahogy a silverek rage hackelnek. Hogy rángat az aim, lenézni falon, spinbotozik stb... Szökőévente egyszer bedob egy erős smurfot és ennyi. :D
az gázos ha ennyi idővel nova vagy .. :S bár én is csak sas vagyok 3k órával jelenleg . És én solo q -ba tolom . Jöhet a zöld pacsi ! :d
Amúgy biztos vagyok benne hogy ahhoz van köze hogy többnyire olyan embereket reportoltál akik nem csaltak így te alkalmatlan vagy arra hogy megállapítsd ki csal és ki nem ! A rank az annyira nem mérvadó mivel az ow úgy működik hogy csak maximum az a ranku játékost dobja be neked ami a te rankod illetve annál kisebbet . Mielőtt csalóznál valakit néz olyan játékosokat akik dupla sas , supreme , global szinten vannak . Tanuld meg azt hogy a célkeresztet nem lefele a földnek tartod ha nem legalább melkas magasságban de a fej a legjobb . Gyakorold a spray-t és a fejre pötyögtetést is . Ha ezen a rankon maradtál az azért van mert nincs tehetséged egyáltalán a játékhoz tehát átlagon aluli vagy . Az hogy sem lőni sem okosan játszani nem tudsz ezt eredményezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!