Miért nincs hang?
Figyelt kérdés
Ha bedugok egy pendrive-ot a számítógépembe, vagy hasonlót, pl: controllert, akkor nem ad ki hangot, hogy csatlakoztatva van és ha leválasztom, akkor se ad ki hangot. Pedig be van kapcsolva (hozzá van adva) az "Eszköz csatlakoztatása" (hardver behelyezés)2017. jún. 24. 18:29
1/4 anonim válasza:
Nézd meg , hogy a hangszóród be van e kapcsolva, és nem biztos , hogy ki ad hangot mert sokszor nekem se ad ki mégis tudom használni és a controller esetében meg csak windows 10-es vagy újabb operációs rendszerrel működik.
2/4 anonim válasza:
Kattints jobb gombbal a hang ikonra (amin ugye beállítod a hangerőt) válaszd ki a "hangok" lehetőséget, előjön egy ablak, alul van egy legörgethető sáv, keresd meg az "eszköz csatlakoztatása" cuccot, kattints rá, majd a "teszt" gombbal teszteld le, hogy egyáltalán VAN-E hangja annak, ha beteszel egy eszközt a gépbe. Ha nincs, azt nem tudom tovább...
3/4 anonim válasza:
Sikerült megtudnom, akkor ha nincs hangja, akkor ott van egy "hangok: " részleg lent, ott egy nyíllal lenyitható cuccot legörgetsz, és kiválasztod a neked tetsző hangot, hogy mit adjon ki, ha csatlakoztatsz egy eszközt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Csak sajna az a gond, hogy be van állítva és ha rámegyek a tesztre, akkor ad ki hangot. Valamint ha jobb clickelek a hangszóróra, akkor van még ott egy ilyen, ami nem volt "Térbeli hang (nincs)"
Win 10-em van és Logitech G35-öt használok.
2017. jún. 26. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!