Létezik Windows 9 operációs rendszer?
Átbäszott rendesen. Még Windows 8 sincs! Csak ilyenek vannak:
- Win 1.0
- Win 3.0
- Win 3.1
- Win 95
- Win 98
- Win ME
- Win 2000
- Win XP
- Win Vista
- Win 7
Köszönöm a válaszokat, pontosan erre számítottam. :)
Nagyon utálom, mikor valaki váltig állít valamit, ami egyértelműen tök hülyeség. A húgom sem hitte el nekem, hogy ilyen nincsen, ostobaságot beszélnek, gondoltam, ha ide írok és jön pár határozott nem, akkor majd elhiszi...
Húgom szerint a barátnője apja is állítja, hogy ilyen van a gépükön. :D Mondtam a húgomnak, max akkor,ha ezt ő maga csinálta. :D
"Nem egészen hülyeség, régebben a Windows 95 és 98 rövidítése így jelent meg: Windows9x. Lehet, hogy erre gondolt."
De ami nekik van, valami nagyon új. Eddig xp volt a gépükön, most került rá nemrég ez az operációs rendszer. a húgom látta, és laikusként mondta, hogy ránézésre komolyabb, mint a winxp. én persze rögtön a win7-re asszociáltam, és akkor álltak elő ezzel a hülyeséggel, hogy ez win9. :D
szerintem a rejtély kulcsa az, hogy win7 van nekik, csak ennyire vakok... egyébként gondolom, a win7nél is mikor bekapcsol a gép, kiírja órási betűkkel a nevét, mint az XP-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!