Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen 3D-s szemüveget használ...

Benyovszky Oszkár kérdése:

Milyen 3D-s szemüveget használjon az ember a különböző 3D-s filmekhez?

Figyelt kérdés

2017. jún. 20. 16:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kétszínű szemüveggel csak piros-kék színekben fogod látni a filmet, szóval annak semmi értelme.
2017. jún. 25. 19:48
 12/13 A kérdező kommentje:

A programon belül lehet változtatni, hogy milyen 3D legyen. Lehet olyat hogy kék-piros, cián-piros, sárga-piros. Gondolom ha kék-piros szemüvegben nézem akkor arra kell beállítani. Szerintem nem kell hozzá spéci monitor vagy tv. Néztem már rajta kék piros szemüveggel 3D-s fényképeket, amiket egy magazinhoz kaptam.

A kérdés hogy a zöldes szemüvegben, milyen program segítségével lehet beállítani a filmet.

2017. jún. 30. 15:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Az aktív jobb mint a passzív mivel az aktív 1080p képed ad vagyis jobb szem 1080p bal szem 1080p a passzív pedig DVD minősigű vagyis az 1080p képet keté osztja bal szem 576p job szem 576p
2018. febr. 22. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!