Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Dokumentumok mappában miért...

Dokumentumok mappában miért van "temp" mappa?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek. Az a szitu, hogy szeretem tisztán tartani a gépem, de a Dokumentumok mappában folyton létrejön egy temp nevű üres mappa. Nem a windows hozza létre, ugyanis megnéztem a környezeti változókat. Mi tehet egy üres temp mappát a Dokumentumokhoz? A gépen a következő szoftverek vannak, ami eddig nem volt (megegyzem Win10 Pro OS): Asus AlSuite3, Asus Aura Sync, Gigabyte Xtreme Game Engine, Steam. Ezeket átnéztem, de nem látom a beállításaikban, hogy nekik kellene az a mappa, szóval akad valakinek valami ötlete? Mellesleg gond nélkül törölhető, vagyis szükségtelen mappa, viszont reset után újra ott van.
2017. jún. 18. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:

egy üres mappát azért igazán leszarhatnál...

inkább a registry-det tartsd tisztán, ott az igazán sok felesleges mocsok!

2017. jún. 18. 14:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, arra is gondom lesz, de sürven használom a Dokumentumok mappát, és zavar ha olyasmi van benne, ami nincs használatban. De nem is az az igazán zavaró, hanem az, hogy törlöm, és visszajön, és megint fölöslegesen ott lesz.
2017. jún. 18. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Ideiglenes fájlok tárolására kell. Ha annyira zavar használj más mappát tárolásokra (én annyira nem javaslom ott tárolni egyéb dolgokat, más programok is nyitnak/tárolnak ott adatokat) Egyébként esetleg pedig jobb klikk rá és kapcsold be, hogy rejtett.

Az a nem szükségtelen...

2017. jún. 18. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:

*Az a mappa nem szükségtelen

(temp)

2017. jún. 18. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!