Ha van egy sims 4es letöltött játékom és megveszem a cd-t, akkor a kód alapján originbol tudom frissíteni? Több lent
Nem.
Frissíteni nem tudod. De tudod telepíteni netről az Origin-es verziót.
Kis szerencsével a mentett állásokat is át tudod menteni.
Ezeket itt találod elvileg:
C:\Users\<user name>\Documents\Electronic Arts\The Sims 4\saves
Talán érdemes lehet előtte törölni a netről leszedett verziót, de akárhogy is... erről a mappáról csinálj biztonsági másolatot!
Amúgy abban nem vagyok biztos, hogy a boltban vásárolt verzióban lesz lemez... de ha van is, szerintem csak egy régi origin telepítő lenne rajta....
Vagy a játék egy nagyon régi verziója. De biztos, hogy a CD nem fog kelleni.
Illetve ritka esetben egyes játékoknál kell a CD tartalma a játék beváltásához. De csak addig, amíg megkapod a rendes origin vagy steam kódot, a telepítéshez biztosan nem kell. (az aktiválást meg elvégezheted másik gépen is)
Sőt.. megveheted akár Origin-en is az egyszerűség kedvéért :D
Kifizeted, konyvtaradba kerul originen, letoltes gombot megnyomod, varsz, jatszol.
Ha lemezesen veszed ugyan ez csak nem neten fizetsz, hanem a dobozban levo azonosito kulcsot beirod originen es ugyanugy letoltod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!