Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha van egy sims 4es letöltött...

Ha van egy sims 4es letöltött játékom és megveszem a cd-t, akkor a kód alapján originbol tudom frissíteni? Több lent

Figyelt kérdés
Cd lejátszó nélküli notebookom van, a sims 4 netrol letöltött. Azonban ebbe nincsenek tipegők, csak originbol elérhető a frissítés.. Az origin kódot kér a regisztráláshoz.. Ha megveszem a cdt, benne kóddal és regisztralom akkor fogok tudni frissíteni? Vagy érzékeli hogy letöltött a játék?
2017. jún. 15. 16:41
 1/8 Takysoft ***** válasza:

Nem.

Frissíteni nem tudod. De tudod telepíteni netről az Origin-es verziót.

Kis szerencsével a mentett állásokat is át tudod menteni.

Ezeket itt találod elvileg:

C:\Users\<user name>\Documents\Electronic Arts\The Sims 4\saves

Talán érdemes lehet előtte törölni a netről leszedett verziót, de akárhogy is... erről a mappáról csinálj biztonsági másolatot!

2017. jún. 15. 16:45
 2/8 Takysoft ***** válasza:
Ja igen, a mentett állásokhoz elvileg hozzá se kell nyúlni. Ugyanott keresi majd az Origin-es verzió is, ha minden igaz.
2017. jún. 15. 16:46
 3/8 A kérdező kommentje:
De ha nincs cd lejatszoja akkor hogyan tudom telepíteni? Le lehet kód alapján szedni?
2017. jún. 15. 16:48
 4/8 Takysoft ***** válasza:

Amúgy abban nem vagyok biztos, hogy a boltban vásárolt verzióban lesz lemez... de ha van is, szerintem csak egy régi origin telepítő lenne rajta....

Vagy a játék egy nagyon régi verziója. De biztos, hogy a CD nem fog kelleni.

Illetve ritka esetben egyes játékoknál kell a CD tartalma a játék beváltásához. De csak addig, amíg megkapod a rendes origin vagy steam kódot, a telepítéshez biztosan nem kell. (az aktiválást meg elvégezheted másik gépen is)

Sőt.. megveheted akár Origin-en is az egyszerűség kedvéért :D

2017. jún. 15. 16:49
 5/8 A kérdező kommentje:
És ha originen keresztül veszem (egész olcsó, 30euro) akkor hogyan zajlik a telepítés?
2017. jún. 15. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Kifizeted, konyvtaradba kerul originen, letoltes gombot megnyomod, varsz, jatszol.

Ha lemezesen veszed ugyan ez csak nem neten fizetsz, hanem a dobozban levo azonosito kulcsot beirod originen es ugyanugy letoltod.

2017. jún. 15. 17:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítseget!!
2017. jún. 15. 17:44
 8/8 anonim válasza:
Nem tudom hogy sikerült e visszahozni és ettől én is féltem mert én nekem is letöltött volt a játék de Nem volt tipegő cc stb... Ez engem nagyon zavart ezért úgy gondoltam meg veszem és én ugy éreztem hogy feláldozom a mentéseimet az eredeti játékhoz bár elég szomorú voltam miatta de megnéztem és meg voltak (nem csináltam biztonsági mentést...) Originről kóddal töltöttem le az eredeti játékot
2017. júl. 5. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!