Érdemes win7-ről win10- re váltani?
Figyelt kérdés
Gördülékeny? Használhatóbb mint újkorában?
Tényleg jobb a ram kezelése?
Van olyan játék, ami igényli?
Meg úgy általánosságban ki elégedett vele és ki nem?
Köszi
2017. jún. 15. 09:25
1/4 Shaddark válasza:
Nekem tetszett a 7 is és a 10 is bejön.
Biztonságosabb a 10, sok ramot jobban kezel, pontosabban jobban ki tudja használni mint a 7.
Játékok alatt nem volt különbség - bár túl sok játékom nincs is...
A Windows maga gyorsabbnak tűnik egy picivel 10-el.
De tényleg csak egy picivel.
Még át tudsz állni ingyen is, később lehet hogy már fizetni kell érte, ez is szempont lehet.
2/4 anonim válasza:
Gördülékenyebb valóban. Viszont én maradtam a 8.1-nél, mert az szintén gördülékenyebb.
3/4 anonim válasza:
Szerintem hardver függő . Írok egy sz/r példát.
Ha van egy i3 2120 -as procid meg 6 giga ramod akkor maradj a win7 -nél.
Ha van minimum egy i3 4150 procid+ 8 giga ramod akkor win 10 .
4/4 Hominida válasza:
Aki most kezdi az életet, annak jó a Win 10, mert ma a Microsoft azt nyomja minden lyukon. Ha vadonatúj géped van, akkor lehet, hogy a Win 10-re leszel kényszerítve azzal, hogy már nem kapsz a Win 7-hez való drivereket. Ha régen kezdted az életet, akkor jobb lesz a Win 7, mert az legalább még úgy néz ki, ahogy a Windowstól az elvárható, és még nem adtak mindennek más nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!