Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen képernyő rögzítésre...

Milyen képernyő rögzítésre alkalmas programot tudtok?

Figyelt kérdés

Nekem olyan kéne ami minimum 60 fps-el 1080p-ben képes rögzíteni. Továbbá lehetőleg ingyenes és nem zavarja be a játékokat.

A válaszokat előre is köszi.

2017. jún. 14. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
ffmpeg
2017. jún. 14. 18:49
 2/9 anonim ***** válasza:
A windows 10be an beépített amivel a játékokat tudod felvenni.(win+g)
2017. jún. 14. 18:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Bandicam, fraps, dxtory, mirillis action, obs studio, obs classic. Bár azt nem értem, hogy mit értesz az alatt, hogy nem zavarja be a játékot.
2017. jún. 14. 18:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt értem ez alatt, hogy pl.: Steam-os játékoknál amik VAC védelem alatt állnak vagy GTA Online-nál ha hozzá kapcsolsz valamilyen programot (képernyőrögzítő programot) akkor azt hiszi a rendszer, hogy csalni akarsz.
2017. jún. 14. 19:34
 5/9 A kérdező kommentje:
A Rockstar már bannolt ki embereket mert Discord-ot kapcsoltak a GTA Online-hez.
2017. jún. 14. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem még soha nem volt ilyen bajom, pedig szoktam cs-t streamelni.
2017. jún. 14. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Wingomb+G. Tökéletes felvevő program. Nem lesz pixeles ha maxra állítod akkor sem. Nem okoz fps dropot sem, elég erőforrás kímélő. Valszeg egy játéknak sem fog bezavarni.
2017. jún. 30. 02:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ez win10-ben van csak, gondoltam szólok.
2017. jún. 30. 02:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Megint előző vagyok. Annyit még tudni kell, hogy ha meg akarod nézni a felvett anyagokat akkor a win10-en az Xbox alkalmazásba kell belépned amihez viszont szükséges egy microsoft fiók, az nélkül nem működik a dolog. Persze ez is megkerülhető. Alapból a felvett anyagokat ide menti: C:\Felhasználók\"a te felhasználó neved a windowsban"\Videók avagy ugyanez csak angolul írva tehát a Felhasználók helyett Users és a Videók helyett Videos. Ha total commander-ből nézed akkor a mappák angolul lesznek írva. Szóval ott, abban a mappában eléred a wingomb+g-vel felvett anyagokat. A windows gépházban pedig tudod módosítani a minőséggel kapcsolatos beállításokat csak annyi, hogy nem ír konkrétumot hanem annyit, hogy kiváló. A hangnál ír számokat is, pl 128kbps ami az ajánlott, az az alap. Képminőségnél ha mindent kiválóra raksz akkor az általad használt felbontáson fog mindent rögzíteni.
2017. jún. 30. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!