Milyen jó pc játékokat ajánlanátok?
Sziasztok, lehetőleg nem online játékok érdekelnének.
Az alábbiakra gondoltam.:
-Open world túlélős...
-Középkori fejlődős játék. (Nem stratégiai)
-Zombis
Gépem.:
CPU.: Intel Pentium 3066MHz
Ram.:3 gb ddr2
Videó kártya.: Geforce 7600GT (256mb)
Elég sok open world és zombis játék van...
Itt van néhány amit én nagyon szerettem/szeretek:
-Minecraft - egyszerű grafikával (így kenyérpirítókra is) egy jó kis open world játék,lehet benne építkezni,kalandozni,és még órákig ecsetelhetném,keress rá
-Team Fortress 2 - egyszerű játékmenettel egy online lövöldözős játék. 9 karakter közül választhatsz, mindegyik saját személyiséggel rendelkezik. Úgy mint a háttértörténete,úgy a köté épült közösség is nagyon gazdag. Keress rá,megéri!
-League of Legends - egy online MOBA,ahol 5v5 küzdelem folyik egy 3 ösvényesre alakított pályán,teli mindenféle különleges szörnyekkel,növényekkel. Több mint 140 karakter közül választhatsz (amelyek száma szinte 2-3 havonta növekszik).Itt is nagyon gazdag a háttértörténet és a köré épült közösség.
-Simcity - egy egy- vagy többjátékos városépítős játék. Mik kellenek egy városba? Igen,házak,nyílván... És még? Mondjuk honnan jön az áram? És az ivóvíz? Mi lesz a csatornázással? Na és a túlcsurduló szeméttel? És a turistaüggyel? Egyátalán van közlekedés? Nagy széles körutak vannak vagy keskeny földutak? Bele se mer néha gondolni az ember,hogy milyen sok dolog kell egy városba. Egy nagyon jó játék a Simcity,ami bemutatja,hogy legtöbbször egy város működtetése nem is olyan könnyű dolog,még ha csak szimulálva is van. Na de mi lenne a valóéletben?
-Paladins - igen,ezt a játékot sokan F2P Overwatchnak tekintik,de szerintem önmagában is egy jó online lövöldözős játék,sok választható karakterrel.
-The Sims 4 - bár engem nem fogott meg annyira,attól még szerintem egy nagyon jó játék. Képzelj el egy családot,ahol mindent te alakítasz ki! Minden részletet ami csak létezik! Na ez a The Sims 4.
-Spore - Vallásosaknak nem nagyon ajánlom,mindenki másnak igen! Először kezdünk egy kis sejttel. Nem sokkal,csak éppenhogy a bolygóra érkeztünk egy meteoritban. Hosszú evulúció után a kis sejtünk lábakat növeszt és kimegy a szárazföldre. Ha elég értelmes lesz törzset alapít. Ha nagyon intelligens lesz akkor várost is alapít. Ha már az egész földet egy nép uralja akkor már fel vannak készülve arra,hogy elhaggyák az anyabolygójukat és felfedezzék a világűr rejtelmeit. Más idegen birodalmakkal kötnek szövetséget,vagy éppen háborúznak. Kitudja,lehet az egész fajt eltörli egy idegen birodalom. Mindenesetre szerintem próbáld ki!
Pleague INC. Evolved - nem nagy játék tudom,de igen szórakoztató tud lenni. Egy management játék ahol egy kórokozónak a fejlődését kell irányítani,és kiírtani az egész világot. Vannak különböző "modjai",pl a vámpíros vagy a Majmok bolygója betegség.De van hivatalos víruskészítő is,ahol létrehozhatod a saját kórokozódat is,amit meg is oszthatsz másokkal hogy játszanak vele.
Dungeon Defenders 2 - bár még nem játszottam vele túl sokat,nagyon megtetszett. Egy tower defense típusú játék 3D-re emelve,különböző írányítható karakterekkel és építményekkel,tárgyakkal,meg minden miegymással.
Robocraft - még nagyon régen játszottam vele,de akkor nagyon tetszett. A szlogenje: Build. Drive. Fight. Egy kis kockákból felépülő "robotot" (én és sokak szerint inkább járművet) kell építeni,amivel aztán kimehetsz a csatatérre harcolni. Fegyverek és hajtóművek (azért írtam hajtóműveket,mert nagyon változatosak,vannak kerekek,helikopterlapátok,óriás robot skorpiólábak stb.) palettája nagyon széles,szabadon lehet engedni a képzeletet.
Nox - régi játék,nem is játszottam vele sokat,de nekem nagyon megtetszett. Ebben a játékban egy karaktert irányítunk,akivel végig kell menni kalandos pályákon. Története is van,rengeteg.
Most így hírtelen ennyi jutott eszembe,de sok játék van amit érdemes lenne kipróbálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!