Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok segíteni, hogy miért...

Tudnátok segíteni, hogy miért írja ki hibaüzenetként a gép mikor megnyitom a játékot?

Figyelt kérdés

Azt írja ki, hogy ˝Belépési pont nem található˝ és utána ˝Az eljárás belépési pontja(_AIL_set digital master room_type@8) nem található a DLL-ben(mss32.dll).˝

Segítsetek kérlek!

2017. jún. 8. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert az eljárás belépési pontja nem található a DLL-ben. 2 lehetőség van, vagy rosszul összeeszkábált kalózjátékod van, vagy a rendszered van úgy elszúrva, hogy az említett DLL-nek egy elavult verziója be van másolva egy rendszermappába, és onnan prioritást kapva az próbál betöltődni ahelyett, aminek kellene. Amikor azt mondjuk, hogy nem töltögetünk random DLL-eket a netről, meg nem rakosgatjuk rendszermappákba, akkor pont ezért mondjuk, hogy ez ne történhessen meg.

Nézz szét a windows, system32, syswow64 könyvtárakban, és törölj ki onnan minden mss32.dll fájlt. Annak nem szabad ott lenni. Utána menni fog a játékod.

2017. jún. 8. 14:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam és kitöröltem, azonban most pedig kéri az mss32.dll-t
2017. jún. 8. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs ott a játék könyvtárában, akkor a "rosszul összeeszkábált kalózjáték" van érvényben. Keress egy másikat, vagy vedd meg.
2017. jún. 8. 15:12
 4/4 Hominida ***** válasza:
2017. jún. 8. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!