Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit jelent az, hogy "you have...

Mit jelent az, hogy "you have banned from this server"?

Figyelt kérdés

2017. jún. 7. 12:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
azt, hogy az idézőjelek közti értelmetlen szöveget be kell másolnod a google translate-be!
2017. jún. 7. 12:09
 2/11 anonim válasza:
100%
Bannolva lettél erről a szerverr
2017. jún. 7. 12:21
 3/11 anonim válasza:
100%
"ki lettél tiltva a erről a szerverről"
2017. jún. 7. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Nyilván vérpistike voltál és kitiltottak.
2017. jún. 7. 12:31
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem csinálok semmit. Van mikor csatlakozok a szerverre és a közben írja ezt ki és van olyan is mikor beenged alig lövök egy párat és megint ez írja ki.

Mit jelent az hogy bannoltak?

2017. jún. 7. 13:02
 6/11 A kérdező kommentje:

Na és utána nem is enged vissza a szerverekre.

Tudtam én hogy hülyeség ez a PC. Sokkal jobb volt a konzol, ott nem irt ilyen hibákat nekem...

2017. jún. 7. 13:03
 7/11 A kérdező kommentje:
A bannoltak az azt jelenti kitiltottak? Na de miért? :O
2017. jún. 7. 13:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Melyik játékkal játszol? Mert például a Battlefield 4-nél elég, ha nincs telepítve a Punkbuster - csalás elleni védelem.
2017. jún. 7. 13:23
 9/11 A kérdező kommentje:

Counter Strike.

Mostmár azt hiszem tudom mi a baj. Ugye konzolon nekem rásegített a játék, hogy eltaláljam az ellenséget.

Kerestem és találtam PC-re is van ilyen auto aim és jobban is működik mert sokszor fejre lőcsei egyből.

De ezt nem tudtam hogy tilos... Hát hogy lehet így játszani hogy nem segít a játék, anélkül mindig le lőnek, és biztosan csalnak ők is. Őket miért nem tiltják ki?

2017. jún. 7. 16:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem csalnak, csak megtanultak játszani önállóan, segítség nélkül. A Counter Strike tipikusan nem az a játék hogy mész előre és lősz, mert senkit nem fog eltalálni vele. Ebben a játékban akkor nő a találati esély ha megállsz, guggolsz, nem mozog és tudsz célozni. Ehhez persze idő kell hogy megtanuld, de te a könnyebb utat választottad - a csalókat viszont tiltják.

És bármilyen nehéz elfogadni, attól hogy valaki tud lőni még nem csaló. Ellenben te aki szándékosan csaltál, mégis neked áll feljebb.

2017. jún. 7. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!