Mit jelent az, hogy "you have banned from this server"?
Nem csinálok semmit. Van mikor csatlakozok a szerverre és a közben írja ezt ki és van olyan is mikor beenged alig lövök egy párat és megint ez írja ki.
Mit jelent az hogy bannoltak?
Na és utána nem is enged vissza a szerverekre.
Tudtam én hogy hülyeség ez a PC. Sokkal jobb volt a konzol, ott nem irt ilyen hibákat nekem...
Counter Strike.
Mostmár azt hiszem tudom mi a baj. Ugye konzolon nekem rásegített a játék, hogy eltaláljam az ellenséget.
Kerestem és találtam PC-re is van ilyen auto aim és jobban is működik mert sokszor fejre lőcsei egyből.
De ezt nem tudtam hogy tilos... Hát hogy lehet így játszani hogy nem segít a játék, anélkül mindig le lőnek, és biztosan csalnak ők is. Őket miért nem tiltják ki?
Nem csalnak, csak megtanultak játszani önállóan, segítség nélkül. A Counter Strike tipikusan nem az a játék hogy mész előre és lősz, mert senkit nem fog eltalálni vele. Ebben a játékban akkor nő a találati esély ha megállsz, guggolsz, nem mozog és tudsz célozni. Ehhez persze idő kell hogy megtanuld, de te a könnyebb utat választottad - a csalókat viszont tiltják.
És bármilyen nehéz elfogadni, attól hogy valaki tud lőni még nem csaló. Ellenben te aki szándékosan csaltál, mégis neked áll feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!