Utorrentnek van ilyen funkcioja?
Figyelt kérdés
Toltok le egy sorozatot és 50gb... sok ido mire lejon, de szeretnem nezni már most. Lehet olyat, hogy kivalasztom hogy a fájlokat milyen sorrendbe tolti le? ha igen, hogy?2017. jún. 6. 18:49
1/4 anonim válasza:
Állomány prioritásnál, alacsony-normál és magas. Ami gyorsan kell azt magasra kell tenni.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, de én mindig úgy,szoktam egy komplett sorozatnál, hogy kiválasztom az első pár részt, mondjuk 4-5 részt, csak azt töltöm le, és míg nézem, addig lejön a maradék. Bár nem tudom milyen sorozat lehet ez, hogy egyszerre 50 gb...
3/4 A kérdező kommentje:
1080p Big Bang Theory :D
2017. jún. 6. 19:08
4/4 anonim válasza:
Rámész a torrenten a fájl fülre és ott látod a részeket, kiválasztod az 1. résznél jobklikk prioritás és magas. Ekkora sokkal több sávszélességgel kezdi az első részt letölteni és hamarabb lejön.
Amúgy egy tipp. Tök jó az 1080p és egy 100cm es LCD-tv simán jó de amúgy totálisan marha felesleges. De tényleg töltsd le kérleg 720p ben ott is kicsit szarabb minőségűt és nézd meg egymás mellett a kettőt totál ugyan az lesz a minőség gondolom laptopon vagy számítógépen 20-25 col körüli monitoron nézed. Az életben nem fogod látni a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!