Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi az a szállítási végpont?

Mi az a szállítási végpont?

Figyelt kérdés
OSX alatt már másfél éve próbálok törölni egy külső kukát, de nem megy. Már minden lehetségest megpróbáltam, amit fórumok mondanak, mert az OSX kukájával általában másoknak is vannak problémái, és vannak különféle javasolt megoldások, mindenféle erőszakolt törlések, resetelések, stb. De nem működik semmi. Gondoltam megnézem Linux alatt mit lehet tenni. mc-vel megkerestem a külső HDD-n az összes hidden file-t és folder, és megpróbáltam törölni őket. A /.Trashes -t azonban nem engedi, ezt írja ki: nem törölhető, a szállítási végpont nincs csatlakoztatva (107). Ez mit jelent? Gondolom valami hülye félrefordítás. Mit jelent hogy szállítási végpont, és miért kéne legyen bármi csatlakoztatva ehhez? A vicc még az, hogy bár nem engedte törölni, és ezért elvileg nem is lett volna szabad csinálnia semmit, de ez a próbálkozás mégsem volt irreleváns a rendszer állapotára, mert az mc ezek után az egész kötetre azt mondta, hogy a kötet tartalma nem olvasható, és mc-ből kilépve se volt olvasható valóban. Ha viszont leválasztottam és visszadugtam, akkkor szerencsére megvolt a tartalom.

2017. máj. 28. 10:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem nagy segítség, de próbálj így rákeresni:

"Transport endpoint is not connected"

2017. máj. 29. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!